Open navigation

Teknologien bag
skærmen


SMRTAPPS™ er lavet i et nyt udviklingsværktøj – nemlig Capture OnTheGo (COTG), som vi ligeledes er forhandler af. Capture OnTheGo er en anden måde at tænke Apps på og kan sammenlignes med en tom ’container’, som man kan putte Apps ind i, for derefter at distribuere dem til dataopsamling i "marken".

Capture OnTheGo fungerer på alle typer smartphones og kan anvendes både online og offline med efterfølgende synkronisering. Bag Capture OnTheGo ligger et avanceret workflow, som anvendes til distribuering af Apps, efterfølgende aflevering af data i et vilkårligt format samt integration i eksisterende miljøer.

Fordele ved Capture OnTheGo

  • Hurtigere og billigere udvikling af Apps
  • Nem vedligeholdelse og distribuering af Apps
  • Vi kan sende nye Apps direkte til mobiltelefoner inklusiv data fra relevante systemer, og dermed undgå besværlig synkronisering
  • Fungerer på alle smartphones og tablets (brug det værktøj, man har i hånden)
  • Udvikling af Apps til forskellige mobiltelefoner kræver ikke specifik tilpasning

Kontakt os

Kontakt os


Hvis du har nogle spørgsmål, sidder vi klar ved telefonerne til at hjælpe dig. Du kan få fat i os på 75 17 61 50.SMRTAPPS™
- en del af ePrint ApS
Østerbyvej 23
6731 Tjæreborg

CVR: 38 39 77 45

© ePrint ApS, 2022. Alle rettigheder forbeholdes | web by dotpeople
×

NYHED: Vi har glædet os til at løfte sløret for vores kommende planer på Esbjerg Strand, som vi har fået mulighed for at realisere i samarbejde med "Det Faglige Hus".